Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Επίσκεψη στο Δημοτικό σχολείο Βασιλειών!

Στα πλαίσια της προετοιμασίας των νηπίων μας για τη μετάβασή τους στο Δημοτικό, αλλά και την πρώτη επαφή των προνηπίων μας με την επόμενη βαθμίδα εκπαίδευσης, επισκεφτήκαμε το Δημοτικό σχολείο Βασιλειών. 
Εκεί μας υποδέχτηκαν πολύ θερμά όλες οι δασκάλες, οι δάσκαλοι και η διευθύντρια του σχολείου και δήλωσαν στα παιδιά ότι "από Σεπτέμβρη τα περιμένουν στο Δημοτικό με ανοιχτές αγκάλες !" Μας ξενάγησαν στην αυλή και όλους τους χώρους του σχολείου και μας παρουσίασαν στους μαθητές όλων των τάξεων. Χαρήκαμε ιδιαίτερα βλέποντας ξανά παλιούς μαθητές του "Μαγικού Αυλού"!
Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να μπουν στις αίθουσες την ώρα του μαθήματος και να δουν πώς γίνονται τα μαθήματα, να παρατηρήσουν τα θρανία , τους πίνακες, τα βιβλία και άλλες διαφορές με το Νηπιαγωγείο μας, αλλά και τα κοινά μας στοιχεία, όπως πχ ότι τα μεγαλύτερα παιδιά προσέχουν και βοηθούν τα μικρότερα και ειδικά τα "πρωτάκια".
Ευχαριστούμε πολύ όλο το διδακτικό προσωπικό και τη Διεύθυνση του σχολείου για την φιλοξενία και τον χρόνο που μας διέθεσαν και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλό καλοκαίρι!