Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

   Το Σάββατο 26/1 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το βιωματικό σεμινάριο που συνδιοργάνωσε ο βρεφονηπιακός σταθμός "Ο Μαγικός Αυλός" με το "Ψυχοπαιδαγωγικό, Ψυχοθεραπευτικό Κέντρο Εύα Τζώρτζη" με θέμα την "Επικοινωνία στη σχέση γονιών-παιδιού".
   Ευχαριστούμε θερμά τις ψυχολόγους κ.Εύα Τζώρτζη, κ.Αννα Χρυσουλάκη και κ. Θάλεια Ζειμπεκάκη για την ευκαιρία που έδωσαν σε γονείς αλλά και παιδαγωγούς να προβληματιστούμε και να σκεφτούμε πάνω στο θέμα της επικοινωνίας με τα παιδιά, τα προβλήματα και τις δυσλειτουργίες που τυχόν αντιμετωπίζουμε και τρόπους για την επίτευξη μιας σωστής επικοινωνίας με το παιδί.
   Θεωρώντας ότι η βάση μιας καλής σχέσης με τα παιδιά, και κατ΄επέκταση για την ομαλή ανάπτυξή τους, είναι η σωστή επικοινωνία, το σεμινάριο αυτό μας βοήθησε να συνειδητοποιήσουμε και διάφορες πτυχές του θέματος που ίσως να μην είχαμε υπόψιν μας. Σ΄αυτό συνέβαλε πολύ και ο βιωματικός χαρακτήρας του σεμιναρίου με τις βιωματικές ασκήσεις που πραγματοποιήθηκαν υπό την καθοδήγηση των ψυχολόγων.
   Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πολύ και όλους τους γονείς για την ανταπόκρισή τους, την ενεργή συμμετοχή τους και το ενδιαφέρον τους.

  "Ο Μαγικός Αυλός"